Arhiva de documente șterse
Când cineva șterge un fișier încărcat în Papervee, fișierul ajunge în arhiva de documente șterse. De acolo, Owner-ul îl poate descărca, restaura sau șterge definitiv. Arhiva este vizibilă doar pentru Owner.
Înainte să începi
- Doar Owner-ul are acces la tabul Documente șterse. HR Managerii nu îl văd.
Pași
Cum deschizi arhiva
- Activează Modul Manager.
- Deschide Dosar documente.
- Alege tabul Documente șterse.
Tabelul are coloanele Data ștergerii, Subcategorie document, Nume document, Angajat, Adăugat de, Șters de și Acțiuni. Poți sorta tabelul după fiecare coloană cu date, mai puțin Acțiuni. Caută un document cu ajutorul casetei Caută document.
Cum restaurezi un document
- Apasă iconița de restaurare (săgeată circulară) de pe rândul documentului. Se deschide panoul Restabilire document.
- La Alege categoria, selectează folderul în care vrei să apară documentul. Câmpul este obligatoriu.
- Dacă folderul ales are subtipuri, selectează-l pe cel dorit în Alege subcategoria. Câmpul este obligatoriu în acest caz.
- Apasă Restabilire.
Vezi mesajul Ai restaurat documentul cu succes, iar documentul reapare în folderul ales.
Cum descarci un document din arhivă
Apasă iconița de descărcare de pe rândul documentului.
Cum ștergi definitiv un document
- Apasă iconița de coș de pe rândul documentului.
- Confirmă în mesajul Ești sigur că vrei să ștergi permanent acest document? Această acțiune este ireversibilă.
După ștergerea definitivă, documentul nu mai poate fi recuperat.
Ce ajunge în arhivă
- fișierele încărcate de angajați, de HR sau de manageri în dosarele angajaților;
- documentele publice șterse;
- documentele din subcategoriile sau categoriile personalizate șterse, dacă nu le-ai mutat în altă parte înainte.
Documentele generate automat de Papervee, de exemplu documentele cererilor, adeverințele generate și cererile de demisie generate, se șterg definitiv și nu apar în arhivă.
Bine de știut
- La restaurare, documentul revine în dosarul aceluiași angajat, în folderul pe care îl alegi.
- Persoana care figurează la Adăugat de devine cea care a restaurat documentul.
- Data de expirare a documentului nu se păstrează la restaurare. Dacă documentul se află într-o subcategorie personalizată, o poți completa din nou cu iconița de creion de pe rândul documentului.
- Documentul restaurat nu mai este legat de cererea inițială, dacă a avut una.