Setări organizație: Contracte
Tabul Contracte din Setări organizație stabilește, pentru fiecare grup, dacă angajații își pot vedea propriul contract de muncă în Date contractuale.
Înainte să începi
- Ai nevoie de acces la Setări. Vezi Pagina Setări.
- Setările sunt pe grupuri și se salvează cu Salvează modificările. Vezi Cum funcționează setările pe grupuri și moștenirea lor.
Cum ajungi aici
- Apasă Setări → Setări organizație.
- Alege grupul în panoul Grupuri utilizatori.
- Apasă tabul Contracte.
Cum schimbi setarea
- Pornește sau oprește comutatorul Angajații își pot vedea datele contractuale.
- Apasă Salvează modificările.
- Dacă grupul are subgrupuri, se deschide un panou mic. Bifează Aplică modificările în toate subgrupurile din această grupă. dacă vrei aceeași valoare și pentru subgrupuri, apoi apasă din nou Salvează modificările.
Setarea se aplică tuturor angajaților din grup.
Ce se întâmplă
| Comutator | Ce văd angajații grupului |
|---|---|
| Pornit | În meniu apare Date contractuale, cu propriul contract, doar pentru citire. Vezi Datele tale contractuale. |
| Oprit | Date contractuale nu mai apare în meniu, iar pagina nu se mai deschide. |
Bine de știut
- Setarea nu îi afectează pe cei care gestionează contractele. Owner-ul și HR Managerii cu dreptul Acces la date contractuale văd toate contractele, inclusiv pe al lor, indiferent de această setare.
- Setarea privește doar pagina Date contractuale. Documentele contractuale ale angajatului rămân în Documentele mele.
- Pagina cu propriul contract există doar pe web, așa că setarea nu schimbă nimic în aplicația mobilă.
Articole conexe
Ești gata să începi?
Simplifică și digitalizează fluxurile de HR în compania ta și ajută echipa să se concentreze pe proiectele care chiar contează.