Lucrul cu mai multe spații de lucru
Un spațiu de lucru este contul Papervee al unei companii. Dacă lucrezi pentru mai multe companii care folosesc Papervee, poți avea acces la mai multe spații de lucru cu aceeași autentificare. Poți folosi și adrese de email diferite pentru spații diferite.
Pe web
La autentificare
- Scrie emailul sau numele de utilizator și parola și apasă Intră în cont.
- Pe ecranul Alege spațiul de lucru, selectează compania în care vrei să intri. Fiecare companie apare cu numele și sigla ei.
- Apasă din nou Intră în cont. Nu trebuie să scrii parola încă o dată.
Cu Înapoi la login te întorci la ecranul de autentificare.
Treci la alt spațiu de lucru
- În bara de module din stânga, apasă butonul cu sigla companiei (Spațiu de lucru).
- În fereastra care se deschide, caută secțiunea Schimbă spațiul de lucru.
- Apasă pe compania în care vrei să intri.
Trecerea este imediată și nu cere parola. Pagina se reîncarcă în noul spațiu de lucru. Dacă lista are multe spații, folosește câmpul Caută.
Lista Schimbă spațiul de lucru conține doar spațiile în care te-ai autentificat deja în acest browser. Pentru fiecare vezi numele companiei și adresa de email folosită.
Adaugă un spațiu de lucru
- Deschide fereastra Spațiu de lucru din bara de module.
- Apasă Adaugă spațiu de lucru.
- Se deschide pagina de autentificare. Autentifică-te în celălalt spațiu de lucru. Poți folosi o altă adresă de email.
Noul spațiu devine cel activ și apare în lista Schimbă spațiul de lucru.
Scoate un spațiu din listă
Apasă iconița de coș de lângă spațiul de lucru. Acesta dispare doar din lista salvată în acest browser. Pentru a-l folosi din nou, adaugă-l cu Adaugă spațiu de lucru.
În aplicația mobilă
În aplicația mobilă lucrezi cu un singur spațiu de lucru o dată.
- La autentificare, dacă ai mai multe companii, apare Alege compania.
- Selectează compania și apasă butonul de sub listă.
Pentru a trece la altă companie, deconectează-te din Profil → Deconectare, apoi autentifică-te din nou și alege cealaltă companie. Pașii sunt în Cum te deconectezi.
Bine de știut
- Fereastra Spațiu de lucru arată și numele companiei curente și numărul de utilizatori. Din ea ajungi rapid la Setări de companie (Owner și HR Manager-ii cu dreptul Acces la setările companiei), la Utilizatori (Owner și HR Manager-ii) și la Setări de plată (doar Owner-ul).
- Lista spațiilor de lucru din fereastra Spațiu de lucru este salvată în browserul în care te-ai autentificat. Într-un alt browser, o construiești din nou cu Adaugă spațiu de lucru.